Motorboot van het Jaar nominaties voor Super Lauwersmeer Evolve OC

De Super Lauwersmeer Evolve OC is genomineerd voor maar liefst twee toonaangevende prijzen.

De jury van de Nederlandse 'HISWA Motorboot van het Jaar' verkiezing kende een nominatie toe aan het nieuwe jacht en ook de internationale jury van de 'European Powerboat of the Year' zette de Evolve OC op haar lijst met favorieten.

Super Lauwersmeer is bijzonder trots op de beide nominaties. Ze zijn een kroon op ons werk. De jury prijst het onderscheidende en vernieuwende design van de Evolve OC en is bovendien uitermate te spreken over de bouwkwaliteit en mate van afwerking. De criteria waarop de jury de Evolve OC genomineerd heeft vormen al jarenlang een belangrijk onderdeel van het streven naar perfectie van de werf. Met de nominaties wordt bevestigd dat Super Lauwersmeer vooruitstrevend is en haar decennialang opgebouwde ervaring gewaardeerd wordt.


Bevestiging

De Evolve OC is het visitekaartje van de nieuw ingezette koers van de werf. Super Lauwersmeer richt zich naast haar bekende waarden als kwaliteit en innovativiteit meer dan ooit op design. En die combinatie wordt gewaardeerd. De ruim 45 jaar geleden opgerichte werf bevestigd met de prestigieuze nominaties haar visie op de toekomst.

European Powerboat of the Year 2016

Tijdens Boot Düsseldorf 2016 zal de internationale jury de winnaar van de European Powerboat of the Year verkiezing bekendmaken. De jury bestaat uit redacteuren van acht toonaangevende Europese watersportmagazines waaronder het Nederlandse Motorboot.


HISWA Motorboot van het jaar 2016

Begin maart zal op de HISWA in de Amsterdam RAI bekend worden gemaakt wie 'HISWA Motorboot van het Jaar 2016' zal worden. De onafhankelijke jury van diverse Nederlandse watersportmedia en bekende jachtontwerpers zal daarbij vooral kijken naar de constructie, vaareigenschappen, prijs-/kwaliteitverhouding en design. Het innovatieve karakter is daarbij van groot belang.


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook