Motorboot over de Discovery OC: "Praktische eigenschappen én moderne looks"

Yvonne Zwaan van het tijdschrift Motorboot stapte eind 2016 aan boord van de Super Lauwersmeer Discovery 45 OC. De test die ze schreef is vol lof.

"Design met inhoud", zo kopt het artikel in Motorboot nummer 11 van 2016. Motorboot-redacteur Yvonne Zwaan doelt daarmee op het fraaie en moderne exterieurdesign in combinatie met het praktische interieur. Ze spreekt over talloze 'slimme vondsten' en looft de 'doordachte oplossingen' en de 'geriefelijke kuip'.


Prima vaareigenschappen

Tijdens het varen valt het de redactrice op dat de Discovery OC zeer stil is en niet alleen geschikt voor rustige meren, maar tevens de golven - veroorzaakt door de beroepsvaart - prima weet te bedwingen.

Tevreden eigenaren

Ook de eigenaren van deze Discovery 45 OC 'So Long' zijn zeer te spreken over hun schip vertellen ze aan Yvonne. Ze zijn zoveel mogelijk aan boord te vinden en roemen de samenwerking met Super Lauwersmeer. "Wat wij als prettig hebben ervaren, is de vrijheid die we kregen het schip naar onze wens te laten bouwen", vertelt de eigenaar. "Hierdoor voelt het schip heel eigen."

Benieuwd naar het gehele verhaal?


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook