Loop in virtual reality door de Discovery 47 AC

Stap aan boord van de Super Lauwersmeer Discovery 47 AC zonder ervoor de deur uit te hoeven. Op uw computer, tablet of smartphone. Wij bieden u de mogelijkheid onze Discovery te bezichtigen en een indruk te krijgen van dit 14,2 meter lange jacht.

Wij verwelkomen u het liefst op een beurs of de werf voor een persoonlijke rondleiding, maar deze tijden vragen om een andere aanpak. Dankzij de moderne technologie weten wij u die mogelijkheid te bieden.


Virtuele rondleiding

Met deze 360 graden presentatie kunt u (met en zonder virtual reality-bril) door de Discovery 47 AC lopen. Daal vanaf het achterdek neer in de ruime salon en loop via de keuken en dinette zo door naar de ruime gastenhut voorin. Nadat u via de salon weer naar achteren loopt kunt u tevens rondkijken in de eigenaarshut, badkamer en derde hut in de achterkajuit.

Video met alle highlights

Een jacht komt het beste tot haar recht in het water. Op deze video ziet u haar door het water glijden en worden alle highlights belicht.

Persoonlijk contact via videobellen

Graag meer weten over de Discovery 47 AC? Bekijk de uitgebreide fotogalerie of neem gerust contact met ons op. Ook nu staan wij graag zo persoonlijk als mogelijk voor u klaar en kunnen wij u indien gewenst via Whatsapp of Facetime ook op digitale wijze rondleiden over de werf en een van onze jachten. Zo kunt u met respect voor uw en onze gezondheid toch dromen van de mooie tijden die u op het water kunt beleven met dit jacht.


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook