Kom aan boord (én proefvaren) op Motorboot Sneek

Van vrijdag 8 t/m zondag 10 april 2016 zal Super Lauwersmeer wederom deelnemen aan de voorjaarsshow in Sneek. Tijdens dit weekend bieden wij u de kans om aan boord te stappen van de Discovery 45 AC en de Evolve 48 OC, maar dat is nog niet alles...

... voor het eerst bieden wij u namelijk de kans om niet alleen uitgebreid aan boord te kijken en u te laten informeren over alle mogelijkheden, maar tevens een proefvaart te maken op één van onze jachten. De Discovery 45 AC 'Nannygai', welke veelvuldig is getest door de (inter)nationale media ligt voor u klaar voor een proefvaart.

Proefvaart met de Discovery 45 AC

Tijdens de proefvaart laten wij u graag zelf ervaren hoe de veelgeprezen Discovery 45 AC aanvoelt op het water. "Het schip is goed manoeuvreerbaar, koersvast en heeft een hoog vaarcomfort", zo schreef de WaterKampioen in september 2014. Dat statement willen wij u graag zelf laten ondervinden.

In Sneek ligt nog een tweede Discovery 45 AC aan de steiger. Deze achterkajuit is ons eigen werfschip en per direct beschikbaar voor wie nog dit seizoen graag met zijn of haar nieuwe boot wil varen.

Evolve 48 OC

Naast de beide Discovery's zal in Sneek ook de Evolve 48 OC aanmeren. De als European Powerboat of the Year en HISWA Motorboot van het Jaar genomineerde open kuip geldt als hét visitekaartje van het kunnen van Super Lauwersmeer en geeft een prachtige demonstratie van de ruim 45 jaar ervaring van de werf.

Komt u ook?

Wij nodigen u uiteraard van harte uit om op vrijdag 8, zaterdag 9 of zondag 10 april bij ons aan boord te komen. Super Lauwersmeer zal te vinden zijn aan de kades bij een collega jachtbouwer aan de Hendrik Bulthuisweg 13. Wilt u graag een proefvaart maken, dan willen wij u vriendelijk vragen daarvoor een afspraak te maken (klik hier) zodat wij u ook kunnen garanderen dat u aan boord kunt stappen. Wees er wel snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook