Genomineerde Evolve OC op HISWA RAI 2016

Van 16 t/m 20 maart zal de Super Lauwersmeer Evolve OC schitteren op de HISWA in de Amsterdam RAI. De voor ‘Motorboot van het Jaar 2016’ genomineerde Evolve OC is zal als grootste jacht een eyecatcher vormen op de beursvloer.

Met bijna 15 meter lengte mag de Evolve OC zich de titel 'grootste jacht van de HISWA' opspelden. Voor bezoekers van de beurs een prachtig hoogtepunt en voor Super Lauwersmeer tegelijkertijd een prachtig podium. Met de Evolve OC, die het visitekaartje van de werf is, laat de Friese jachtbouwer haar ruim 45 jaar ervaring zien. En dat zie je terug in alle details, maar ook in de naam. Evolve verwijst naar de evolutie die het bedrijf sinds het ontstaan in 1969 heeft doorgemaakt richting de top van de Nederlandse jachtbouw. De Evolve OC is een stijlvol en klassiek, maar tegelijkertijd stoer en dynamisch gelijnd jacht waarbij innovatie en aandacht voor detail de hoogste prioriteit hebben gekregen. Maar dat allemaal met respect voor het verleden.


Nominatie voor Motorboot van het jaar 2016

Tijdens de HISWA zal de Evolve OC zij-aan-zij liggen met een viertal andere Nederlandse jachten. Samen zijn ze genomineerd voor de 'HISWA Motorboot van het jaar 2016'. Super Lauwersmeer is bijzonder trots op die nominatie. "Ze zijn een kroon op ons werk", aldus werfeigenaren Bastiaan en Louis Jousma. De jury prijst - net als de pers onlangs al deed - het onderscheidende en vernieuwende design van de Evolve OC en is bovendien uitermate te spreken over de bouwkwaliteit, het niveau van afwerking en de mate waarin de klant de mogelijkheid heeft om het schip volledig custom-build te laten bouwen.

De criteria waarop de jury de Evolve OC genomineerd heeft vormen al jarenlang een belangrijk onderdeel van het streven naar perfectie van de werf. "Met de nominatie wordt bevestigd dat Super Lauwersmeer vooruitstrevend is en dat haar decennialang opgebouwde ervaring gewaardeerd wordt", vervolgen de beide broers.


Open kuip, Centrer Sleeper, Hardtop en Achterkajuit

De Evolve OC is leverbaar als 48 voet (14,6 meter) en 52 voet (16 meter). Daarnaast biedt de werf de mogelijkheid om het schip uit te voeren als Center Sleeper met een grote eigenaarshut over de gehele breedte van het schip, of als Achterkajuit (AC) en Hardtop. De prijslijst van de Evolve OC start bij € 710.463,- inclusief 21% BTW. De werf belooft een riante standaarduitrusting en in combinatie met de bouwkwaliteit en mate van afwerking een zeer hoge prijs-/kwaliteitverhouding.

Bekijk ook de video gemaakt door de jury van de Motorboot van het Jaar-verkiezing.


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook