Een week proefvaren met de Super Lauwersmeer Discovery AC?

Wilt u de praktische indeling, uitstekende vaareigenschappen en het veelzijdige karakter van de Super Lauwersmeer Discovery AC echt ervaren? Dat kan. Vanaf heden kunt u een Discovery AC huren en uitgebreid kennismaken met de voordelen van het schip.

Met ingang van dit voorjaar neemt De Schiffart yachtcharter een Discovery 45 AC op in haar verhuurvloot. Een primeur voor de Friese yachtcharter die als eerste verhuurder een Super Lauwersmeer in de vloot heeft.

6 vaste slaapplaatsen
Het model zoals die bij De Schiffart te huur is, is uitgevoerd in de luxe Exclusive-uitvoering en voorzien van 6 vaste slaapplaatsen. Zowel voor- alsook achterin het schip profiteert u in dit speciaal ingerichte model van een volledig eigen hut voorzien van groot tweepersoons bed en eigen badkamer. In de achterkajuit is tevens een derde hut beschikbaar welke is voorzien van een stapelbed met twee slaapplaatsen.

Van alle luxe voorzien
De Discovery AC van De Schiffart is van alle luxe voorzien. De 13,7 meter lange boot is voorzien van vloerverwarming, airco, WiFi, een goede geluidsinstallatie en TV met schotel. Een boeg- en hekschroef maakt het manoeuvreren gemakkelijk en dankzij het geoptimaliseerde onderwaterschip profiteert u van een laag verbruik.

Zelf de Discovery AC voor langere tijd ervaren? Meer informatie vind u op schiffart-yachtcharter.nl.

Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook