Een week (proef)varen met de Discovery 47 AC?

De Schiffart Yachtcharter heeft een primeur. Met de Discovery 47 AC ‘Sierra Lima’ voegt de jachtverhuurder uit Terherne een nieuw model toe aan haar programma ‘luxe motorboten’. Na het in gebruik nemen van twee Discovery 45 AC’s maakt nu ook de gloednieuwe Discovery 47 AC deel uit van haar verhuurvloot.


Met het opnemen van de 14,3 meter lange Discovery achterkajuit in haar verhuurvloot biedt De Schiffart u de kans om een week (of langer) te proefvaren met ons topmodel binnen de AC-serie.


Koken met panoramisch uitzicht

De indeling van het schip is speciaal gebouwd om geschikt te zijn voor een variabele inzet als luxe verhuurjacht. Drie slaapkamers met elk een tweepersoonsbed maken het schip geschikt voor bijvoorbeeld een gezin, vrienden of meerdere echtparen. De twee douches en twee toiletten dragen daar eveneens aan bij. Er is voor gekozen de keuken te situeren in de salon waardoor u tijdens het koken een prachtig panoramisch uitzicht geniet.


Luxe motorboot huren

De Schiffart schaart de Discovery 47 AC ‘Sierra Lima’ met recht in haar categorie ‘luxe motorboten’. Het jacht is voorzien van vloerverwarming, airco, een high-end audiosysteem, TV, boeg- en hekschroef en volledig uitgeruste keuken. Voor extra vaarcomfort is het schip voorzien van een boeg- en hekschroef.

Goede recensies van huurders

In de zomer van 2020 werd de ‘Sierra Lima’ in de vloot opgenomen. Inmiddels zijn er al vele positieve reacties binnengekomen. Gemiddeld genomen waarderen huurders het schip met een 9,8. Een Duitse klant praat over ‘het mooiste schip dat ze ooit gehuurd hebben’ en een Nederlandse familie spreekt over ‘Een prachtig, modern en comfortabel schip van alle gemakken voorzien.’


Zelf (een week) proefvaren?

Wilt u de Discovery 47 AC zelf ervaren tijdens een vakantie? Kijk schiffart-yachtcharter.nl voor meer informatie.


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook