​Duitse watersportjournalisten uitten lof over SLX54

Een ‘Megajacht op compact formaat’ en een ‘Werkelijk zeer bijzonder schip’, zo beschrijven twee Duitse watersportmedia de SLX54. Journalisten Peter Marienfeld en Claus D. Breitenfeld stapten bij ons aan boord en publiceerden beiden een schitterend verhaal in de magazines waarvoor zij schrijven.


Een internationale jury van vakjournalisten riep de SLX54 tijdens Boot Düsseldorf al uit tot ‘Dé motorboot van 2023’ met de prestigieuze ‘Powerboat of the Year 2023’ award. Collegajournalisten van in dit geval Motorboot en Skipper doen daar met hun lovende verhalen nog een schepje bovenop.

'Beter wordt het niet'

Peter Marienfeld van Skipper laat termen vallen als ‘Beter wordt het niet’ als het aankomt op afwerking en techniek. En wat design betreft spreekt hij over een ‘bijzonder markant vormgegeven schip’.

'Een compact megajacht'

Zijn collega Claus D. Breitenfeld vatte in Motorboot de SLX54 samen als: “Een slanke lijn, moderne stijl. De SLX54 is een eyecatcher vanuit ieder perspectief en een compact megajacht. Maar ondanks dat een echte Super Lauwersmeer”.

Artikelen vol superlatieven

Beiden heren zijn zeer te spreken over het algehele concept waarbij het beste van een achterkajuit en open kuip met elkaar gecombineerd is. Op dit formaat schip is dat ongekend zo concluderen zij. Bovendien zijn de vaareigenschappen, de stilte aan boord en de mogelijkheid om een topsnelheid van 30 km/h voor de watersportjournalisten alle redenen voor een artikel doorspekt met superlatieven.

Lees hier de volledige testverslagen ->Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook