Discovery AC & Evolve OC op Najaarsshow Sneek

In het weekend van 30 / 31 oktober en 1 november vindt in Sneek de Najaarsshow plaats. Super Lauwersmeer zal zich, net als tijdens de Voorjaarsshow van begin dit jaar, presenteren met twee van haar modellen waarop wij u graag aan boord verwelkomen.

Op Motorbootsneek zal Super Lauwersmeer twee van haar modellen tonen, elk met een eigen stijl. De Super Lauwersmeer Evolve OC, die onlangs op de HISWA te Water haar werelddebuut beleefde, zal veel aandacht trekken. Het markante en modern gelijnde schip is absoluut een bezoek waard, al is het alleen al omdat deze is genomineerd voor de HISWA Motorboot van het Jaar 2016 én de European Powerboat of the Year 2016 award.

Discovery AC

Zij-aan-zij met de Evolve OC schittert ook de veelgeprezen Discovery AC in Sneek. De praktische en stijlvolle achterkajuit heeft dankzij lovende reacties in de internationale pers de afgelopen jaren veel faam opgebouwd.

Welkom aan boord

Tijdens Motorbootsneek bent u van harte welkom om onze jachten te komen bekijken. Wij nodigen u uit aan boord, waar wij u graag meer vertellen over de mogelijkheden en u – indien gewenst – informeren over onze andere jachten; de nieuwe Discovery OC (open kuip) bijvoorbeeld.

Locatie

Super Lauwersmeer is te vinden aan de kades bij een collega jachtbouwer aan de Hendrik Bulthuisweg 13 in Sneek. Voor meer informatie verwijzen wij u ook naar www.motorbootsneek.nl


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook