Direct varen? Super Lauwersmeer Discovery 47 AC (2020) te koop

Nog dit seizoen varen? Het kan met deze uiterste luxueuze Discovery 47 AC ’N joy’. Het schip werd in 2020 gebouwd en maakt onderdeel uit van de gelimiteerde ’50th Anniversary Edition’. De huidige eigenaar heeft zijn oog laten vallen op onze gloednieuwe SLX54 en biedt daarom dit jong gebruikte schip te koop aan.


Deze 47-voets achterkajuit is zeer luxe uitgevoerd. En dat straalt het schip ook uit. Zowel van binnen als van buiten overheerst de eigentijdse styling. Wat daar aan bijdraagt zijn zaken als het volledige Flexiteek-dek, de 16 inch Raymarine-schermen op de stuurstand, de multifunctionele cabriokap en de hydraulische tenderlift.


Technisch gezien ontbreekt het aan niets. Een generator, proportioneel bedienbare boeg- en hekschroef, waterontharder, Volvo D3-motor, extra accupakket (440 Ah) en de mogelijkheid om met afstandsbediening aan te meren zijn slechts een greep uit de omvangrijke uitrusting.

In dit document sommen wij de belangrijkste eigenschappen van het schip op. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor specifieke vragen of een rondleiding aan boord.


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook