Bezoek ons op Motorboot Sneek (november 2022)

Wij nodigen u met veel plezier u om ons te bezoeken op Motorboot Sneek. Tijdens de najaarseditie van de show tonen wij in het weekend van 4, 5 en 6 november twee modellen uit onze Discovery-serie. 

Motorboot Sneek biedt u de gelegenheid om op een ongedwongen manier kennis te komen maken met twee van onze modellen en de bouwers van de Super Lauwersmeer-jachten. We ontmoeten u graag tijdens de beurs om u rond te leiden op de beide Discovery’s en meer te vertellen over hoe wij samen met u aan uw watersportdroom kunnen bouwen.


Discovery 47 AC en 42 OC

Op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 november zijn wij te vinden aan de Hendrik Bulthuisweg 13 in Sneek. U kunt parkeren direct naast de aangemeerde Discovery’s en wij verwelkomen u vervolgens graag in onze hospitality-tent alsook aan boord van de Discovery 47 AC en Discovery 42 OC.

Beide tentoongestelde jachten verenigen moderne looks met praktisch gemak, een uitstekende kwaliteit en afwerking alsook verregaande mogelijkheden om het schip geheel naar uw eigen smaak te personaliseren. Het is niet nodig u op voorhand aan te melden, maar wilt u verzekerd zijn van onze onverdeelde aandacht dan bieden wij u wel de kans een afspraak te maken.

Graag tot ziens op Motorboot Sneek!


Bekijk al onze modellen ->


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook