Bezoek ons op Motorboot Sneek (november 2021)

In navolging op onze eigen bootshow bieden wij u graag de gelegenheid om ons begin november te bezoeken op Motorboot Sneek. In het eerste weekend van november meren wij de Discovery 47 AC en 47 OC aan op het evenement in de watersportstad.

De organisatie van Motorboot Sneek is zeer verheugd dat de bootshow doorgaat. En daar sluiten wij ons bij aan. We ontmoeten u graag tijdens de beurs om u rond te leiden op de beide Discovery’s en meer te vertellen over hoe wij samen met u aan uw watersportdroom kunnen bouwen.


Discovery 47 AC en 47 OC

Op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 november zijn wij te vinden aan de Hendrik Bulthuisweg 13 in Sneek. U kunt parkeren direct naast de aangemeerde Discovery’s en wij verwelkomen u vervolgens graag in onze hospitality-tent alsook aan boord van de Discovery 47 AC en Discovery 47 OC.

Beide tentoongestelde jachten vormen de topmodellen van ons Discovery-gamma en verenigen moderne looks met praktisch gemak, een uitstekende kwaliteit en afwerking alsook verregaande mogelijkheden om het schip geheel naar uw eigen smaak te personaliseren. Het is niet nodig u op voorhand aan te melden.

Graag tot ziens op Motorboot Sneek!

Bekijk al onze modellen ->


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook