Geen beurzen, maar zo maakt u alsnog kennis met onze modellen

​Helaas geen Boot Düsseldorf dit jaar. En Motorboot Sneek in april is eveneens geannuleerd. Jammer, want we hadden u op deze beurzen graag de gelegenheid gegeven aan boord te stappen van de Discovery 47 AC en Discovery 47 OC.


Maar we laten u met plezier alsnog kennismaken met deze modellen. Op onze website is per model een uitgebreide pagina ingericht met informatie, specificaties, fotografie en video's. Bovendien geeft de website een goede indruk van de werf waar elke Super Lauwersmeer door onze vakmensen wordt gebouwd.

Op afspraak welkom

Nieuwsgierig naar aanleiding van deze informatie? Op afspraak is het mogelijk om onze werf te bezoeken en zelf aan boord te stappen van beide Discovery-modellen. Zo kunt u alsnog kennismaken met onze modellen. Bovendien stellen wij ze hier graag aan u voor.

Onze veelgeprezen Discovery's

Allereerst onze veelgeprezen Discovery's; onze topmodellen in de vorm van de Discovery 47 AC en Discovery 47 OC. Hun moderne kwaliteiten zijn niet onopgemerkt gebleven. De pers is vol lof en de (inter)nationale nominaties bevestigen de ingezette koers.

DISCOVERY 47 AC

Een panoramische vakantievilla op het water. Een multifunctioneel jacht, dat zich net zo goed leent voor een comfortabel verblijf in de haven als voor een lange avontuurlijke reis. Geschikt voor binnenwateren, maar ook als zeewaardig jacht. Bekijk foto's, specificaties en video

DISCOVERY 47 OC

Het Duitse Motorboot omschreef de Discovery 47 OC als 'de beste Super Lauwersmeer ooit'. Een titel die het jacht te danken heeft aan het comfort, de doordachtheid en de uitmuntende vaareigenschappen. Bekijk foto's, specificaties en video

Het volledige Discovery-gamma

Het Discovery-gamma strekt zich uit van 13 tot 14,99 meter en bestaat uit open kuip, achterkajuit, flybridge jacht en center sleeper-modellen. Ondanks dat ze allemaal verschillend zijn hebben ze één belangrijke gemene deler: het DNA van Super Lauwersmeer. Bekijk hier het volledige gamma.


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook