​Jubilerend Super Lauwersmeer op de HISWA te Water 2024

Al 55 jaar lang realiseren we watersportdromen. Iets dat we ons des te meer beseffen nu we daar in dit jubileumjaar zo bij stilstaan. Tijdens de HISWA te Water 2024 (28 augustus – 1 september) verwelkomen wij u graag aan boord van het resultaat van 55 jaar jachtbouwervaring en delen we de verhalen over watersportdromen met u.

Op de HISWA vindt u ons ditmaal op stand B14, de grote kade aan de Markermeerkant van de Bataviahaven. Een prachtige plek die past bij de allure van de SLX54 en Discovery 46 OC Longroof die we daar aanmeren.

SLX54

Beide in Lelystad gepresenteerde schepen laten zien hoe Super Lauwersmeer zichzelf in de afgelopen ruim vijf decennia heeft doorontwikkeld. De awardwinnende SLX54 is daarvan het hoogtepunt. Een revolutionair motorjacht dat wars is van concessies en de voordelen van een snelvarend schip weet te combineren met die van een gebouwd uit staal.


Discovery 46 OC Longroof

Met de Discovery 46 OC Longroof laten we in Lelystad zien hoe klantwensen in vervulling gaan. De ‘Cuba Libre’, zoals het door haar eigenaren is gedoopt, werd deze zomer te water gelaten en is het ultieme voorbeeld van uitgebreide personalisatie en het in vervulling laten gaan van klantwensen.


Jubileummagazine

Dat in vervulling laten gaan van klantwensen alsook het verwezenlijken van dromen staat centraal in het jubileummagazine dat we in Lelystad voor u klaar hebben liggen. Een magazine vol verhalen over droomreizen, het koopproces, de geschiedenis van de werf en de passie van onze vakmensen. Wilt u nu alvast die verhalen lezen? Vraag het magazine gratis aan.

Graag tot ziens in Lelystad!


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook