​Wellness aan boord van Discovery 47 AC ‘VIDA’

Stel u wilt met twee echtparen op reis, maar wel elk maximaal genieten van uw eigen privacy en comfort? Dat kan aan boord van de Discovery 47 AC ‘VIDA’. Het jacht is door de eigenaar volledig naar wens ingedeeld en daarbij bovendien voorzien van een primeur.

Jacht met achterkajuit

Sauna en whirlpool

Die primeur is een ware wellness-beleving. In de achterkajuit van het 47 voets jacht zijn behalve een ruime tweepersoons hut met apart toilet en grote badkamer ook een whirlpool en sauna geplaatst. Een primeur, want nooit eerder werd een Super Lauwersmeer voorzien van een mini-spa.Maximaal comfort

Het schip is zo ingedeeld dat twee echtparen er maximaal kunnen genieten van hun reis en comfort. En dat alles ook nog eens in privacy. Naast de zeer ruimte hut achterin beschikt ook de voorpiek van het schip over een vrijstaand tweepersoons bed en een aparte douche en toilet.


Jacht met sauna
Sauna aan boord van motorjacht

Jacht met whirlpool
Whirlpool in motorjacht

Koken met uitzicht

Het hart van het schip is de salon met daarin tevens de keuken. Zo kan op de ‘VIDA’ gezellig gekookt worden met een bijna panoramisch uitzicht terwijl de andere gasten aan boord de kok kunnen vergezellen.

Ruime salon


Gepersonaliseerd jacht

Super Lauwersmeer laat met de Discovery 47 AC ‘VIDA’ wederom zien hoe het in staat is de wensen van haar klanten door te vertalen naar een uniek en gepersonaliseerd jacht.

Keuken in de salon


Achterkajuit jacht


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook