Motorboot onder de indruk van topmodellen Discovery-lijn

“Modern vakmanschap”, zo kopt het artikel in het september-nummer van Motorboot. Het toonaangevende Nederlandse watersportmagazine besteedde zes pagina’s aan onze beide topmodellen en was duidelijk onder de indruk.


Motorboot-journalist Yvonne Zwaan spreekt over “uitgesproken moderne stalen waterverplaatsers”. Ze is zeer te spreken over de manier waarop de AC eenzelfde spannend lijnenspel heeft kunnen krijgen als de OC. Een uitdaging, zo bevestigen ook Bastiaan en Louis Jousma: “Van een motorboot met open kuip maak je nu eenmaal eenvoudiger een modern gelijnd schip dan van een motorboot met verhoogd achterdek. Met de Discovery 47 AC zijn we er in geslaagd het design vrijwel naadloos te laten aansluiten bij die van de OC-variant", vertellen zij trots.

Doordachtheid

“Met de Discovery 47 AC en OC laat Super Lauwersmeer zien niet stil te staan in de ontwikkeling van haar schepen.”, zo schrijft Yvonne. Ze doelt ermee op de vele innovaties die Super Lauwersmeer de afgelopen jaren heeft doorgevoerd en de doordachtheid die in elk schip zit. Neem de neerklapbare ramen van het windscherm (AC) om de kruiphoogte te verlagen. Of de trappen aan boord die lui zijn en daardoor heel prettig belopen in plaats van te beklimmen.

Uniek en op maat

Over de stahoogte van 2,07 meter, het royale achterdek (AC) en het lichte en ruimtelijke interieur is de watersportjournaliste al evenzo te spreken. “Wat het zitcomfort betreft: ook hier wordt bij Super Lauwersmeer grondig aandacht aan besteed. Klanten kunnen proefzitten op drie verschillende banken, variërend in diepte, hoogte en hellinghoek. Bovendien wordt in nauwe samenspraak met de klant de kleurstelling van en materiaalkeuze voor het interieur bepaald, “zo schrijft Yvonne. Dat maakt iedere Super Lauwersmeer uniek en op maat voor iedere eigenaar. En dat is precies wat de werf graag wil bereiken.

Benieuwd naar wat andere media van de Discovery 47 AC & OC vinden? Bekijk het op onze mediapagina.


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook