​De highlights van ons jubileumfeest & VIP-event

Het was feest op de werf. Ter gelegenheid van ons 55-jarig jubileum nodigden wij onze klanten en potentiële klanten in het eerste weekend van oktober uit. Samen met hen vierden wij ons jubileum en presenteerden we twee verrassingen.

Het weekend stond volop in het teken van het SL-familiegevoel. Zowel klanten alsook onze vakmensen proostten op vrijdagavond samen op de vijf-en-een-half decennium Super Lauwersmeer.

Exclusieve preview nieuw topmodel

Tijdens deze feestelijke avond kon worden genoten van een diner op sterrenniveau. Een extra exclusief tintje kreeg het doordat er een preview werd getoond van de Discovery 48 OC, het nieuwe topmodel binnen de Discovery-serie. En ook de Super Lauwersmeer-kledinglijn maakte deze avond het debuut.


Kijkje achter de schermen

De dag erna boden wij potentiële klanten de gelegenheid om kennis te komen maken. Een rondleiding op de werf, een kijkje aan boord bij de vele aangemeerde klantschepen alsook een preview van zowel de Discovery 48 OC alsook de SL kledinglijn werd ook hen gegund.

Binnenkort meer

Binnenkort onthullen wij alle details van zowel het nieuwe Discovery-topmodel alsook onze kledinglijn. Voor nu gunnen wij u alvast ook een preview middels deze uitgebreide fotogalerij van een zeer geslaagd event.


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook